Projectes audiovisuals

 • Filmoteca de Catalunya

  Digitalització de grans volums sonors de fons històrics i tractament digital per netejar, equalitzar i masteritzar els més deteriorats. Indexació i descripció de cada arxiu. Restauració completa de discos de pedra de fons històrics.
  CASSETTES, BOBINES OBERTES, DATS i DISCOS DE PEDRA
 • Arxiu Nacional de Catalunya

  Digitalització de grans volums de fons audiovisuals històrics. Telecinat frame a frame HD de les bobines de cel·luloide. Indexació, separació per cares i descripció de cada arxiu. Entrega del material en formats de conservació i de consulta.
  BOBINES 8mm i 16mm, CASSETTES i BOBINES OBERTES
 • Diputació de Tarragona

  Digitalització i indexació del fons audiovisual de Tarracovisió TV a format de conservació.
  VHS
 • Epson

  Digitalització del fons audiovisual amb més de 500 cintes. Realitzem la captura a fitxer informàtic des dels suports analògics VHS, Betacam Digital, Betacam SP,U-MATIC, Betamax, 8mm i HI-8. A més realitzem còpia a DVD de cada cinta. També vam fer la indexació de tot el material lliurat.
  VHS, BETACAM DIGITAL-SP, U-MATIC, BETAMAX, BOBINES 8mm i HI-8
 • Federació de Cors de Clavé

  Digitalització de suports sonors de Bobina oberta. Conversió a format de dos canals *stereo o mono), neteja de brunzits i sorolls. Masterització. Separació de les pistes i indexació. Lliurament del material en CD-Àudio i en disc dur.
  BOBINA OBERTA
 • Agrupació de colles de geganters de Catalunya

  Digitalització i indexació del fons audiovisual i sonor a format de conservació i de difusió.
  BETACAM SP, MINI DV, VHS, CASSETTE
 • Arxiu de La Bisbal d'Empordà

  Digitalització i indexació del fons audiovisual i sonor a format de conservació i de difusió.
  MINI DV, CASSETTE
 • Xarxa d'Arxius Comarcals

  Digitalització i indexació de l'arxiu sonor del Pare Mariver. Més de 100 cintes de bobina oberta 1/4" i cassettes. Telecinat HD de 5 bobines de 16mm. Prèviament a la digitalització de les bobines (unes 90 unitats) realitzem la restauració de les cintes magnètiques ja que es trobaven en molt mal estat. Després de capturar a fitxer informàtic també vam fer una neteja de sorolls i brunzits, equalització i masterizació.
  BOBINA OBERTA, CASSETTE
 • Fundació Josep Pla

  Digitalització de 5 cintes VHS, 1 bobina de cinema Super 8 i 5 cassettes. Una vegada digitalitzats, realitzem la restauració digital de la imatge molt deteriorada en la font original. També netegem i equalitzem els àudios.
  VHS, CASSETTE, Super 8
 • Fundació Jacint Verdaguer

  La Fundació va confiar en Dinser per a la digitalització i restauració de l'únic document sonor que es conserva del poeta Jacint Verdaguer. Vam realitzar diverses captures del vinil ajustant l'agulla a cada moment per a una millor captació. L'àudio es trobava en un estat extremadament deteriorat ja que l'enregistrament original es va fer amb un fonògraf de principis del segle XX. Posteriorment vam filtrar, equalitzar i masteritzar l'àudio fins a aconseguir millorar notablement el so original.
  DISC DE PEDRA
 • API

  Digitalització i indexació del fons audiovisual i sonor a format de conservació.
  VHS, BETACAM SP, CASSETTE
 • Ajuntament de Montornès del Vallès

  Digitalització i indexació del fons audiovisual a format de conservació.
  VHS, VHS-C, HI-8
X

Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web Configuració de Cookies.

Aceptar