Serveis i solucions a mida

 • Gestió documental

  Dinser és una companyia dedicada a la Gestió Documental que li ofereix serveis per a tot tipus de tractaments de la informació, amb la finalitat d'agilitar i optimitzar tant la consulta com l'emmagatzematge de la documentació que genera la seva empresa.
 • Consultoria

  El nostre objectiu prioritari és la satisfacció dels nostres clients mitjançant la qualitat i el servei.

  Disposem de personal qualificat que, conjuntament amb els tècnics de la seva empresa, s'encarregaran de presentar-li el projecte que millor s'adapti a la seva organització, tenint en compte les seves necessitats i els sistemes informàtics ja implantats per evitar-li en tant que sigui possible costos addicionals en programari i maquinari. Ens ajustem exclusivament a les seves necessitats de gestió documental.

 • Digitalització històrica

  Les tècniques actuals ens permeten obtenir còpies de documents històrics en diferents formats (digital, microfilm, paper, etc.) el que ens permet obtenir: una còpia de seguretat, difondre la informació i protegir els documents, tot això amb un tractament innocu sobre els originals.
 • Digitalització de factures i albarans

  Dinser també té àmplia experiència en la digitalització diària de: albarans de proveïdors, factures de proveïdors, documentació de diferents formats, documentació fotogràfica, històrica, etc.

  Aquesta digitalització ens ofereix la possibilitat de: agilitar la consulta de la documentació, preservar els originals, evitar les múltiples còpies dels documents, optimitzar els recursos de l'empresa, etc.

 • Fons fotogràfics

  Amb el temps, els negatius, les fotografies, plaques de vidre, i diapositives es deterioren i el seu color s'esvaeix. A més, els canvis de color ocorren a causa de reaccions químiques (també poden arribar a perdre la emulsió).

  Els negatius, fotos, diapositives i plaques de vidre poden rayar-se i sofrir danys fàcilment. Són també molt sensibles als canvis de temperatura i aparèixer floridura. A Dinser oferim serveis personalitzats per a totes les exigències.

 • Digitalització audiovisual

  Tenim àmplia experiència en la gestió i digitalització de suports analògics de tot tipus. Digitalitzem qualsevol cinta Broadcast (U-matic, Dv-cam, Betacam SP, etc.) en la millor qualitat per conservar la imatge o so original sense pèrdua.

  També ens encarreguem de sistemes domèstics (VHS, S-VHS, Hi-8, etc.) i tractem la imatge o so de la millor manera per recuperar les parts danyades i corregir-les. Digitalitzem Bobines de cinema en Telecine Frame a Frame HD.

X

Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web Configuració de Cookies.

Aceptar